Shop

Luxe brunchbroodjes (12st)

6.50

Bij een gezellige kerstbrunch mogen mini broodjes niet ontbreken! Onze kerst mini bolletjes zijn perfect voor de feestdagen en zorgen ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Deze kleine, stevige bollen zijn ideaal om te serveren tijdens een feestelijke kerstbrunch en zullen zeker in de smaak vallen bij je gasten!

In elk zakje vind je 12 bake-off luxe mini bollen: witte bollen, speltzonnepitbollen en donkervolkorenbollen met havervlokken. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook prachtig om op een schaal te presenteren.

Bestel vandaag nog en voeg een feestelijk tintje toe aan jouw kerstbrunch!

Let op: dit is een bake-off product, dus bak de bolletjes 5 minuten af in een voorverwarmde oven (200°C) voor het beste resultaat.

Categorie:

Beschrijving

Bij een gezellige kerstbrunch mogen mini broodjes niet ontbreken! Onze kerst mini bolletjes zijn perfect voor de feestdagen en zorgen ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Deze kleine, stevige bollen zijn ideaal om te serveren tijdens een feestelijke kerstbrunch en zullen zeker in de smaak vallen bij je gasten!

In elk zakje vind je 12 bake-off luxe mini bollen: witte bollen, speltzonnepitbollen en donkervolkorenbollen met havervlokken. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook prachtig om op een schaal te presenteren.

Bestel vandaag nog en voeg een feestelijk tintje toe aan jouw kerstbrunch!

Let op: dit is een bake-off product, dus bak de bolletjes 5 minuten af in een voorverwarmde oven (200°C) voor het beste resultaat.

Allergenen: gluten

Bewaren

Je kunt brood het best in een plastic zak in een afgesloten broodtrommel bewaren. Op deze manier blijft het het langst zacht en mals. Bewaar het brood in een papieren zak als je de voorkeur hebt voor een krokante korst. Buiten de vriezer is dit product drie dagen houdbaar na ontvangst/na ontdooien. Bewaar brood niet in de koelkast.

Brood kan (in afgesloten plastic zak!) vier weken in de vriezer worden bewaard. Vries je brood wel zo snel mogelijk in, zodat na ontdooien deze nog steeds lekker vers smaakt!

Bereiding

Oven voorverwarmen op 230℃. Brood iets vochtig maken en in de oven plaatsen. Temperatuur terugdraaien naar 200℃ en ± 5 minuten bakken.